Oldalak

2012. december 25., kedd

10.fejezet

Visszaért a lakásba a fiúkat a kanapén vette észre, ahogy videojátékoznak. Már várta, hogy elmenjek, mert izgatott volt, hogy végre találkozhat Stefanival. Az órájára pillantott 5 óra volt. Nem akarta, hogy feltűnjön a fiúknak,hogy türelmetlen, így oda ült közéjük. Darcy-t Perrie foglalta le a másik szobában. Harry örült, hogy még 1 emberben megbízhat.

                                                                                  ****

Az óra 8 órát mutatott. Fiúk elmentek. Ez az.-gondolta Harry, amint hallotta, hogy becsukódik az ajtó és csak ő és a lánya maradtak a házban. A telefonjára tekintett. Türelmetlen volt, mert Danielle késett és ő sem akart többet késni a randiról, hisz megígérte Stefaninak. Épp s telefonkönyvben keresgélte Danielle számát, amikor megszólalt a csengő. Harry kifújta a magában tartott levegőt és csendben elindult az ajtó felé, hogy ne ébressze fel a már alvó Darcyt. Csendben lenyomta a kilincsét és az ajtó mögé tekintett. Danielle mosolygott rá, de Harry a szája elé tette a kezét, hogy csöndben jöjjön be. A lány nem értette mi van vele, így követve utasítását lassan bement a házba. Harry becsukta utána az ajtót. Gyere.-mutatott a kezével és bementek Darcyhoz. Danielle nem tudta mit mondjon, amikor meglátta. Legszívesebben letámadta volna Harry-t kérdésekkel, de tudta, most nem lehet, mert a kislány alszik. Majd mindent elmesélek.-tátokta Harry. A lány megértően bólintott. Harry magára hagyta a lányokat és a szekrényéhez lépet. Kivett egy szürke pólót és hozzá egy kék csőnadrágot, majd elment zuhanyozni. Örült, hogy végre a szürke hétköznapokból ő is elmehet "bulizni". Ránézett az órára ami negyed 9-et mutatott. Gyorsan lezuhanyzott és felöltözött. Danielle-tól elköszönt, majd a kocsikulcsát kezdte keresni. A sajátját nem találta, így elvette a Louis kulcsát, majd elindult Stefaniért. A lány ott várta a kocsmánál, ahol megbeszélték. Harry úriember módjára kiszállt, majd körbe szaladt az autón és oda ment Stefanihoz, hogy kinyissa neki az ajtót.
-Késtél.-jelenti ki a lány.
-Volt egy kis dolgom.
- Más fontosabb, mint Styles. Ez megjegyeztem.- rákacsintott Harry, majd mosolyogva beült az anyósülésre.
Harry is mosolyogva ült vissza. Beindította az autót, majd elindultak az étterem felé.
-Hová megyünk?-kérdezi tőle a lány.
-Meglepetés.-jelenti ki Harry, majd rá nézz a lányra.
-Szeretem a meglepetéseket.-a tekintettük találkozott.-de most az utat nézd, mert épségbe akarok oda érni.-parancsol rá.
-Igen is hölgyem.-Harry követi az utasítást és visszanézz az útra. Szerette Stefaniba a játékosságát, hogy ő sosem azért szerette, mert híres. Megfogta és úgy gondolta, ha komolyabbra fordul a dolog, akkor Darcy-t is elmesélheti neki. És ha majd ő is úgy akarja, akkor mind a hárman elköltözhetnének egy közös lakásban.
Eltudta képzelni Stefanit anya szerepben. Ahogy megtekintette az étterem oldalát és rajongó mentes megkönnyebbült, hogy nyugodt estéjük lesz.
-Megéreztünk.-jelenti ki, ahogy leparkolt az autóval.
- Gyönyörű.-jelenti ki meglepetten a lány.
-Örülök, hogy tetszik.-Harry kiszállt, majd Stefaninak kinyitotta az ajtót.
Elindultak a bejárat felé, de Harry előre, ment hogy kinyissa az ajtót.
-Köszönöm.-pirult el Stefani.
Harrynek ez tetszett. Végre zavarba tudta hozni a lányt, mert mindig csak a kemény csajt látta. Megfogta a kezét, majd a sarokban lévő asztalhoz mentek. Kihúzta neki a széket, majd ő is leült.
- Örülök, hogy elfogadtad a meghívást.
- Harry Styles hívott meg, ezt nem lehet elutasítani.-mondta nevetve.
Kezükbe vették az étlapot. A pincér nem várakoztatta meg őket, már ott is volt. Felvette a rendelést.
- Meddig maradtok Londonba?
- 2 hétig. Amerikába leszünk 1 vagy 2 hónapot. Utána visszajövünk ide.
- Izgalmas lehet körül utazni a világot.
- Igen, az. Főleg hogy azt csinálhatunk, amit akarunk. A rajongóink is fantasztikusak.
- Nem kívánod azt néha, hogy bárcsak ne lennél híres? Hisz bármit csinálsz rögtön az újságokba kerülsz.
- Néha vannak, olyan pillantok. De lényegében élvezem.
Harry le sem vette a szemét a lányról. Beszélgetésüket a pincér zavarta meg, amikor kihozta a megrendelt ételeket.
-Sok mindent hallottam, már a Tv-ből, újságból. De azoknak fel sem igaz, így tőled kérdezzem meg. Igazak a nő ügyeid? Miszerint én most a nőfaló Harry Styles-al randizok?
Harry-t kicsit sem zavartatta a kérdést és szívesen válaszolt minden kérdésre, amit a lány kérdezett.
- A fele sem igaz. -jelenti ki.- Olyanokkal is összehoznak, akiket még életemben nem láttam. Ha lelépek egy buliról és pont akkor lép le más is, akkor azt hiszik, hogy találkozunk vagy épp lefektettem. -neveti el magát Harry.
-Elnézést uram, de a rajongók és újság írók az étterem ajtajánál tolakodnak.-szól a pincér.
-Ezek mindenhol megtalálnak?-vonja kérdőre Harry, majd feláll az asztaltól és kifizeti a vacsorát.
-Semmibaj, Harry. Én jól szórakoztam.-nyugtatja a lány.
-Hátsó kijáraton kimehetnek.-jelenti ki a pincér.
-Menj ki ott,én viszem az autót.
-Rendben.
Harry elindul az ajtó felé, majd az újságírók kérdését, mintha meg sem hallotta volna beszáll az autóba. Beindítja, majd elindul az étterem hátsó ajtajához. Integet Stefaninak, hogy beülhet, majd elindulnak a lakása felé.
-Ez meleg helyzet volt.-dől hátra az ülésen.
- Sajnálom.-jelenti ki Harry.
- Figyelj,én nem haragszom. Jól éreztem magam.-fordul felé.
- Hova vigyelek?
- A kocsmába alszom ma, mert reggel raktározás lesz.
-Biztos?
-Igen, jól megleszek ott.
Amint meglátta a régi kocsma oldalát összeszorult a szíve, hogy újra búcsúznia kell a lánytól. Nem tudta,megakadályozni, hogy ne érjenek oda. Ahogy megállt az autó a lány felé fordult és közelebb húzódott.
-Köszönöm a mai estét.-ezzel a kijelentéssel egy puszit nyomott Harry arcára, majd nyitotta volna az ajtót, de Harry megakadályozta. Közelebb hajolt hozzá és megcsókolta. Az első találkozás óta, ez járt a fejében, hogy végre érezhesse, azokat a rózsaszín, puha ajkakat.
-Jó éjt.-jelenti ki, ahogy elválnak.
-Neked is Styles.-kiszállt, majd intett Harry-nek.
Megvárta, amíg Stefani bemegy és elindította az autót. Haza felé már gyorsabban hajtott, hogy minél előbb otthon legyen. Vissza állt az autóval ugyan úgy, ahogy elindult. Kinyitotta, az ajtót és ledobva a cipőjét elindult a szobájába. Danielle végig itt volt Darcyval és ő is elaludt. Harry nem akarta felébreszteni, így Louis szobájába ment aludni, mert úgy gondolta, hogy a fiúk nem otthon alszanak.

2 megjegyzés:

  1. sziia!!
    Nem régen találtam rá az oldalra!!Tetszik!!Különleges..jó apa lenne Harryből:) Gratulálok nekem nagyon tetszik.Kíváncsian várom a folytatást!!Mikor lesz új rész??Siess*-*
    Ölel Szabina<3.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mármint a 13.fejezetet várom Pusza:):$

      Törlés