Oldalak

2012. december 17., hétfő

9. fejezet

Harry a mellette fekvő Darcy sírására kelt. Kénytelen volt felkelni, hogy megetesse. Felemelte, majd a konyhába indultak. A konyha szekrényében keresgélt idegesen, mert nem találta a tápszert. Reggel mindig is feszült volt, de ez most rátettet egy lapáttal. Már indult volna le a boltba, amikor egy ajtó nyitódására lett figyelmes, oda fordult és Louis álmos fejével találta magát szembe, aki egy üveget szorongatott a kezébe.
-Ezt keresed?-kérdezte Harrytől.
-Tudtam, hogy van még itthon.- visszament a kanapéhoz és leült, hogy megetesse Darcy-t. Megkönnyebbült, amikor látta,hogy tényleg azért sír mert éhes és nem azért mert valami baja van. Louis a konyhába ment, hogy lefőzze a kávét. Harry már éppen végzet a megetetéssel, amikor egy újabb ajtó nyitódására lett figyelmes. Egy szőke, összekócolt hajjal és fáradt arccal találta szembe magát.
- Szia Perrie. Hát te?-nézett rá kérdőn.
- Neked is jó reggelt Hazza.-mondta nevetve- tudod én itt aludtam.
Harry úgy gondolta, ha Zayn és Perrie itt aludt az ő és Louis közös lakásukba, akkor Liam és Niall is itt van. Nem akart bemenni a szobákba megnézni, inkább Darcyval akart lenni.
- És ő ki?-mutatott Perrie Darcyra.
-Lányom.-jelentette ki Harry. Úgy gondolta, ha már Perrie is a banda barátnőköz tartozik és sokszor fogja még itt látni joga volt tudni Darcyról. Nem is titkolta.
-Mi?- A fáradt szeme hamar kinyílt, amikor meghallotta a kijelentést. Nem bírt állva maradni, mert úgy gondolta, csak rosszul hallotta. Leült Harryék mellé.
- Tudtam, hogy ilyen reakciót fogsz kiváltani.-nevetett.- de ez az igazság. Ő a lányom Darcy Styles.-nézett rá a lányára Harry, majd elmosolyodott.
- Hogy történt? Mikor?Ki az anyukája?- egyre több kérdés merült fel Perrie fejében.
Harry nem titkolt el semmi, így mindent elmondott a lánynak az elejétől a végéig. Mikor befejezte a történetet a lány nem tudott megszólalni, csak tátott szájjal nézte Harryt és Darcyt. Ő is tudta, hogy Harry milyen nőcsábász, de azt sosem gondolta volna, hogy ilyen fiatalon gyereke lesz.
-Látom nagy sokkot kaptál.-nevettet Harry.
-Nem kicsit. Emma nem is jött azóta meglátogatni?
- Nem. -jelentetti, majd a lányára nézett, aki mosolyogva figyelte a körülötte történéseket.
Ezzel a kijelentéssel csend telepedett le közéjük. Egyikük sem tudott megszólalni, majd hirtelen az ajtók nyitódásra lettek figyelmesek, ahol a 3 bandatag lépet ki. Harry jól sejtette, hogy mindenki ott aludt náluk.
-Jó reggelt.-köszönt oda mindenki, majd nevetett az álmos fejeken.
-Szintúgy. Mióta vagy fent?-kérdezte Liam, oda sétálva Harryhez, Darcyhoz és Perriehez.
- Lassan egy órája.
A bandához csatlakozott Louis is, aki már megitta a reggelikávéját. Leült ő is a kanapáréra.
- Ma be kell vásárolni Darcynak.-jelentette ki Harry.- nem lesz könnyű észrevétlenül megvenni a szükséges dolgokat, de most is Baby Lux-ra kell hagyatkoznunk.
A fiúk helyeslően bólintottak, majd elindultak hogy megigyák a reggeli feketét.
- Van valami terv mára?-kérdezte Niall.
- Csak egy interjú utána elmehetnénk bulizni, már úgy is régen voltunk.- lelkendezett Zayn.
Harrynek eszébe jutott, hogy Stefanival megbeszélt egy vacsorát. A fiúknak nem fogja elmondani, mert tudta, hogy úgy is tiltakoznának. Csendben hallgatta, ahogy megbeszélik a buli helyét,időpontját.
-Te jössz Harry?-nézett rá Zayn.
-Nem. Itthon maradok Darcyval.-hazudott.
- Ahogy gondolod.
-Mikor lesz az interjú?- kérdezte Liam.
-Majd Paul biztos felhív.-jelentette ki az Niall.
Ahogy kimondta, már csörgött a telefonja. Bement a szobájába, hogy felvegye, mert még mindig egy alsógatyában és egy pólóban voltak kivéve Harry, aki a tegnap öltözékében aludt el. Niall a kijelzőjén Paul nevét látta villogni. Visszament a fiúkhoz, majd kihangosította.
- Hol vagytok?-jött az első kérdés.
- Harryénél.
- Már 10 perce az interjún kéne lennetek. Mindenkit hívtam, de senki nem vette fel a telefonját. Siessetek.- majd le is tette.
-Perrie tudnál vigyázzni Darcyra?-kérdezte Harry.-csak addig, amíg interjún vagyunk.
-Ma úgy is szabadnapom van.- elvette a kislányt Harry kezéből.
A fiúk gyorsan lezuhanyoztak, átöltöztek, majd siettek hogy ne késsenek többet. Utálták ha késésbe voltak, mert tudták hogy, akkor úgy is otthon marad valami. Így is volt amikor beszálltak a kocsiba és Louis indítani, akarta a kocsit, akkor bent felejtette a kulcsot.
- Nem is te lennél.-nevettek rá a többiek.
Louis gyorsan beszaladt érte, majd elindultak a Morning Show-ba. Harry kifelé bámult az ablakon ls  már a randira készült a gondolatataiban. Nem figyelt a fiúk beszélgetésre még azt sem vette észre ha neki szóltak.
-Te mit szólsz Harry?-kérdezte tőle az Ír bandatag
-Mi?-nézett rá kérdőn
-Min gondolkodsz?-kérdezte Zayn és a vállára dobta kezét.
-Semmin.-hazudott.
-Megérkeztük.-jelentette ki Louis.
Harry örült a bejelentésnek, mert a fiúk legalább nem faggatták.
Amint beértek a stúdióba mindenki oda rohant hozzájuk és a kedvük szerint akarta járni. A fiúk nem kértek semmit egy üveg vízen kívül kivéve Niallt, aki Nando's kaját kért. A szervezők rohantak is felvenni a rendelését. Amíg meg nem érkezeik a fiúknak muszáj volt legalább az intejú első felét megcsinálni. Beültek és a műsorvezetőnő már kezdte is.
- Köszöntök mindenkit a Morning Showban. Itt van nálunk a híres, brit fiúbanda...a One Direction.
Ezzel a kijelentéssel a közönség kiabálni és tapsolni kezdett. A fiúk a megszokott mosolygással és integetéssel köszöntötte őket.
-Sziasztok fiúk. Hogy vagytok? Csiripelték a madarak, hogy nem sokára Amerikába repültök. Várjátok már?
- Köszönjük, jól vagyunk. Persze. Mindig izgatottak vagyunk, ha új helyre kell mennünk. Már voltunk ott többször is, de mindig várjuk, hogy visszarepülhessünk.-mondta Liam.
-Arra gondoltam, mivel sok rajongó van itt,így ők tehetnék fel nektek a kérdéseket és nem én.
Mindenki kiabált és integetett, hogy sorra kerüljön. A fiúk már a szokásos válaszokat mondták, mert szinte minden interjún, ugyan azokat a kérdések hangoztak el. Már az interjú vége felé tartottak, amikor jelezték nekik, hogy megérkezett Niall kajája, de nem akarták félbeszakítani a műsort,volt még 20 perc. A szőkeség már alig bírt magával. A többiek tudták, ha a kedvenc kajáról van szó, akkor nem tudd egy helyben maradni. A műsorvezető is látta és inkább megadta magát. Elköszönt a fiúktól is és a közönségtől is. Szóltak, hogy vége a fiúk elindultak haza. Niall a kajáját vitte magával mert, úgy gondolta majd otthon megeszi. Beszálltak Louis kocsibája, majd elindultak. Harrynek útközbe eszébe jutott, hogy Darcynak be kell vásárolni. Egyedül ment be a boltba és vásárolt. Meggyőzte az eladót, hogy ne szóljon senkinek mit vett. Tudta, hogy nem sokáig fogja titokba tartani, ha sokat fizet, majd a média. Visszament az autóhoz, majd bedobta a holmit és beült. A haza felé út csendesen telt. Senki nem szólt semmit. Harry agyalt, hogy kire bízza Darcyt, mert még sem viheti el a randira. Nem tudhatja Stefani, még nem. Egyszer talál, ha komolyabbra fordul a dolog mindent be elmond neki is. Danielle-ra gondolt. A lány még nem tudott róla és ma elmondaná neki. Tudta hogy Liam-al veszekedtek és úgy gondolta nem megy vele bulizni a lány. Harry tudta, hogy most kihasználja  a lányt, de nem tudta másra bízni Darcyt. Leparkolt Louis a ház elé, majd a vásárolt holmival elindultak a házba. Lenyomták a kilincset Perrie-t és kislányt vették észre, ahogy a Tv-t nézik. Mintha anya és lánya ült volna a készülék előtt. Nem folt szívük megzavarni, de nem tehetek mást, mert Niall már nem bírt várni a kajával.
-Sziasztok.-nézet mosolyogva a lány.
- Sírt?-kérdezte leülve melléjük Harry.
- Nem sokszor. Szerintem engem szeret.-mondta nevetve.
-Biztos jó anyuka lennél.-ment oda hozzá Zayn és megcsókolta.
-Ne a lányom előtt.-förmedt rájuk Harry és elvette Perrie-től.
- 4 óra van. 8-kor elindulunk valamerre?-kérdezte Louis.
A fiúk bólintottak.
-Mindjárt jövök.-jelentette ki, majd Darcyt oda adta a mellette ülő Perrienek és elindult a kijárat felé. Kikereste Danielle számát a mobiljából. Megnyomta a zöld gombot,várt. Már kezdte feladni, amikor egy lágy hang beleszólt.
-Szia Harry. Liam küldött? Üzend meg neki semmi értelme másokat küldenie.- ezzel a kijelentéssel le is akarta tenni a telefont.
-Szia. Nem, nem miatta. Nem is tudom mi történt köztettek, nekünk nem mondott semmit.-jelenti ki meglepődve Harry.
- Ja. Akkor miért hívtál?-érdeklődik a lány.
-Szeretnélek megkérni egy szívességre. De ezt nem akarom most megbeszélni telefonon, hogy mire. Eltudnál jönni fél 9 körül?
- Nagyon titokzatos vagy.-nevetett.- az edzésnek 6-kor van vége utána el kell intéznem valamit.- nem szólt bele a telefonba.- de utána átmehetek.
Harry megkönnyebbülten sóhajtott.-köszi.-megvárta a lány elköszönését és letette. Egy újabb számot keresett. Megállt a Stefani névél és megnyomta a hívás gombot.
-Szia.-köszönt a lány.
Harry-t melegség árasztotta el ahogy meghallotta a lány hangját.
-Szia. Szólni akartam, hogy kicsit késni fogok.
- Mennyi lenne az a kicsi?
-Fél óra.
-Nekem az már nem jó.
Harry nem hitt a fülének, azt hitte csak rosszul hallotta. Vissza akart kérdezni, de egy lágy nevetést halott.
- Csak vicceltem.-jelenti ki Stefani.- Megnéztem volna az arcod.
- Nem volt vicces.-játszott a sértődöttet, de a végén ő is nevetett.
- Nem baj,amúgy én 7-kor végzek a munkahelyemen. Mennem kell szólt a főnök, hogy menni kell. Este találkozzunk. Szia.
Harry is elköszönt. Letette a telefont, majd visszament a fiúkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése